Työnantaja, palkkaatko teekkareita? Lue lisää.

Tervetuloa työelämä!


Teekkareilla on vahvaa ja monipuolista osaamista, josta on hyötyä monella alalla. Lääketieteellinen tutkimus, avaruuden kartoittaminen, laitteiden ja koneiden suunnittelu, toimivat tilaratkaisut, tietoturvallisuuden kehittäminen ja tekoälyn hyödyntäminen ovat hyviä esimerkkejä aloista, joissa diplomi-insinöörit ja arkkitehdit ovat avainasemassa.

Täältä löydät 120 esimerkkiä siitä, mitä tekniikan osaamisella, tutkimisella ja soveltamisella voi saada aikaan ja minkälaisiin työtehtäviin sijoittua. Henkilökuvien sarja julkaistiin osana Tekniikan akateemiset TEKin 120-vuotisjuhlallisuuksia vuonna 2016. 

Tästä Työelämä-osiosta voit lukea työnteosta opintojen ohella ja vinkkejä, mistä työnhaku kannattaa aloittaa. Tutustu Korkeasti koulutettujen kassa KOKOon, joka on vakuutus työttömyyden varalta. Työelämässä saat tukea TEKistä – lue lisää täältä. Tavoitteena on maailman paras työelämä.

Työnantaja, palkkaatko teekkareita?

Onko yrityksessäsi paikka tekniikan osaajalle? Etsiikö työnantajasi kesätyöntekijöitä tekniikan alalta? Lue lisää kanavista, joissa voit ilmoittaa avoimista tekniikan alan työpaikoista. Lue myös, miksi kannattaa palkata teekkari.